דג סלמון בטעם מעושן \\ ניסי גולדרייך
חיה ספיר No Comments on דג סלמון בטעם מעושן \\ ניסי גולדרייךכשאני מחפשת מתכון טוב לדג סלמון בתנור כזה שישאלו מה שמתי בו ויתענגו עליו עד הביס האחרון… אז זה המתכון הזה של ניסי גולדרייך!!! לא סתם הוא קיבל כל כך הרבה אהבה, הטעם המיוחד של הדג בשילוב של החומץ בלסמי והשמן שומשום שיוצרים אפקט של טעם מעושן עדין. בטוחה שתיהנו ממנו!
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- קמיסר: "ביטבוקסינג? אל תתענגו על וואקלי; זאת לא המטרה"
- "ערים מועטות שניתן לצעוד בהן עם כיפה ללא אבטחה"
- גבורה יהודית בשואה: "העונש על צום כיפור: שבועות של כאבי תופת"
- שלושה לוחמים נפלו באירוע הקשה במעבר כרם שלום
- אזהרה למשקיעים בבסדנו: רשות ניירות ערך בהודעה חריגה
תגיות
מרכיבים:
פילה סלמון מחולק למנות
2 כפות שמן שומשום יפני
כף חומץ בלסמי
2 כפות רוטב סויה
2 כפות דבש
כף חרדל דיז'ון
חצי כוס שמן זית איכותי
רבע כוס מיץ מלימון
כפית פלפל שחור גרוס
כפית מלח גס
צרור עלי בזיליקום
חופן זיתי קלמטה
5 עגבניות שרי חצויים
הכנה:
1 מחממים תנור ל200 מעלות
2 בקערה שמים את כל המרכיבים מלבד הבזיליקום הפלפל והמלח ומערבבים היטב
3 מניחים את הסלמון בתבנית אפיה ושופכים את הרוטב על הדג ומעסים אותם
4 מניחים עלי בזיליקום על הדג ומפזרים את הזיתים והעגבניות שרי ומתבלים במלח ופלפל ומכניסים לתנור ל12 דקות בדיוק
בתאבון
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.